over mij

Fijn dat je bij mij bent uitgekomen. Ik ben Guus Ambrosius van Ambro-perspectief.

Waarom deze naam. Ik geloof er in dat individuen en teams , en ik zelf ook, een perspectief nodig hebben om ergens voor te willen gaan. Het perspectief kan er soms niet meer zijn door allerlei redenen.  Hoe frustrerend kan het voor betrokkenen zijn om te merken dat veel gefocust wordt op het behalen van resultaten, maar dat in het proces de mens of het team ondergeschikt gesteld wordt, waardoor het perspectief in het werk soms verdwijnt.

Uiteraard blijven een juiste mix aan kennis en vaardigheden een belangrijke basis om de gewenste resultaten te kunnen bereiken, maar helaas is het niet altijd garantie voor succes. Aandacht voor de menselijke factor in het organische verloop van een proces wordt soms, bewust of onbewust, over het hoofd gezien. En daar zit ‘m volgens mij nou juist de crux.

Ik heb ervaring als adviseur in een ziekenhuis en hierdoor weet ik  welke vraagstukken managers/leidinggevenden kunnen hebben bij veranderingen in en met teams. Als trainer, coach in de gezondheidszorg en levenservaring  ben ik in staat om teams weer in beweging te krijgen, te verbinden, zodat er een verandering op gang komt. Door studies, opleidingen en ervaringen, heb ik mezelf uitgedaagd en geleerd (ook met vallen en opstaan) om telkens het beste te geven wanneer ik met groepen/individuen  werk. De opleiding Deep Democracy level 1, 2 & 3 heeft mij geïnspireerd om met deze methodiek verder in te zetten bij teamvraagstukken.  Anderen zeggen over mij dat ik toegankelijk ben, aandacht voor de ander heb, overzicht heb, kan uitdagen en verbinden. Ik werk vanuit het zakelijk belang met een de menselijke maat.

Voor meer informatie over mij: zie ook mijn pagina op Afbeeldingsresultaat voor linkedin login

nog meer…..

Ik kom uit een agrarisch nest in Limburg. Dit is vandaag de dag nog zichtbaar daar ik met mijn vrouw samen enkele groentetuinen heb, waar we bijna het hele jaar van kunnen eten. Verder ben ik al 43  jaar een actieve volleyballer en speel competitie. Voor deze volleybalvereniging ben ik ook vertrouwenscontactpersoon. Onze vakanties bestaan voornamelijk uit wandeldagen en lange fietstochten. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, die over het land verspreid wonen, werken en studeren. 

gegevens:
Guus Ambrosius
Wouter van den Bornplantsoen 4
6871 XV Renkum
tel      : 0634649921
mailadres: guusambrosius@gmail.com

BTW ID    : NL001779818B97
KvK nummer: 72832657